Kristály Torony

A bükfürdői Villa Rosato Cukrászda Magyarország első Kristály Tornya lábánál található.

Felejthetetlen kaland a Kristály Toronyban

Villa Rosato cukrászda mellett elhelyezkedő Magyarországon egyedülálló Kristály Torony Kalandpark már 3 éves kortól várja a vendégeit, akik önállóan, száz százalékos biztonság mellett tudják próbára tenni képességeiket. A 3 szintes kalandpályát 90 elem teszi teljessé, melynek szerves eleme a szabadság. Saját döntésünk szerint haladhatunk, akár kihagyva a nehezebb elemeket, vagy éppen megismételve a számunkra tetsző szakaszokat. Egyedülálló biztonsági rendszer óvja a mászókat, nem kell tehát aggódnunk magunk és egymás miatt. Ha pedig szerencsésen földet értünk, kiváló süteményekkel, házi fagylalttal, limonádéval ünnepelhetünk a Villa Rosato cukrászdánkban vagy akár a 225 négyzetméteres Kristály Torony tetőteraszon, csodálatos panoráma mellett.

Óriáshinta a szabadesés élményével!

A nem mindennapi kötélpálya 10 méter magas óriáshintával lett megbolondítva, melyen bátran sikoltozhatnak baráti társaságok és családok egyaránt. Gyerekkori emlékeket felidézve, nagyobb magasságból próbálhatják ki a hintázást, két személy egyszerre, egy menet alkalmával. Mindenkinek biztosítjuk az őszinte sikolyt, és a szabadesés élményét!

Mini Kristály Torony – A legkisebbeknek is!

A torony lábánál elhelyezkedő Mini Kristály Torony már 3 éves kortól várja a gyerekeket (140 cm alatt), akik önállóan, száz-százalékos biztonság mellett tudják próbára tenni képességeiket különböző akadályokat felsorakoztató pályánkon. A kötélpálya jegy tartalmazza a 10 méter magas mászófalat.

TOVÁBB A KRISTÁLY TORONYBA!