Esküvők

Az egyik legszebb és legboldogabb esemény az ember életében az esküvő. Minden esküvői torta megalkotásánál cukrászmestereink a tökéletességre törekszenek.

Esküvő a Villa Rosatoban

Célunk, hogy a megálmodott torta ugyanúgy elkápráztassa a násznépet, mint ahogy kifejezi a menyasszony és a vőlegény közti szerelmet. Mi hisszük, hogy minden párnak van egy álom tortája!

Igaz, minden esküvő más és más, de mi azért vagyunk, hogy a különleges, egyedi kívánságoknak eleget tegyünk! Megalkossuk a jegyes pár álomtortáját, oly módon, hogy az harmonikusan illeszkedjen a menyasszonyi ruhához, az esküvői csokorhoz és az esküvői dekorációhoz. Esküvői tortáink, a klasszikustól a modernig, mind megédesítik az esküvő fényűző, emlékekben gazdag, boldog pillanatait.

Esküvői torta

Az esküvői tortákra a rendeléseket minden esetben személyes megbeszélés során vesszük fel. Az esküvői torták különböző méretűek és formájúak lehetnek. A méretét általában a vendégek száma határozza meg. Cukrászaink különféle összetevőket és eszközöket használnak azért, hogy létrehozhassuk azt a formát, amely tükrözi a pár személyiségét. Például marcipán, fondant vajkrém, csokoládé csak, hogy néhányat említsünk a népszerűbb összetevők közül. A torták ára függ a mérettől (szeletek számától), a forma bonyolultságától, a díszítéstől és a felhasznált alapanyagoktól ezért minden esetben egyedi árképzés szükséges.
Az esküvői aprósütemények elengedhetetlen szereplői a nagy napnak, hiszen nincs olyan esküvő, ahol ne várnánk, milyen finomságok kerülnek elénk.

Sós apró sütemények

A sós esküvői sütemények életmentőek lehetnek, amíg várakozni kell az esküvői menüre, és a lagzi alatt is nagy segítségetekre lehetnek, mellesleg alkoholfogyasztás közben csak úgy etetik magukat. A sajtos masni, a sós rúd és a klasszikus sajtos/sós pogácsa bizony kihagyhatatlan a választék közül.

Édes szelet és tea sütemények

Az esküvői sütemények, élükön a hatlapos sütemény, a mézes-krémes és a Fanta-szelet állandó résztvevői az esküvőknek. Gyakorlatilag minden édesszájú örömmel fogyasztja őket! Az édes szeletelt sütemények és a sós finomságok mellett minden esküvőn vannak olyan édes teasütemények is, mint mondjuk a linzer. Nem krémesek, nincs rajtuk hat réteg csoki, de tánc közben igazi felmentőseregként tornyosulnak majd előttetek. Nem szabad őket kihagyni a rendelésből, mert ezek az igazi lakodalmas sütik, amelyeket még napok múlva is szívesen kapkodjátok be pakolás, rendezkedés közben.

Kérjük, hogy a megbeszélés időpontját előre egyeztessék + 36-94-999-315 -ös telefonszámon vagy a pastry@caramell.hu email címen.