Családi rendezvények

Minden család életében van olyan esemény, ahol összegyűlnek a családtagok. Cukrászatunk segít Önnek bármilyen családi rendezvény süteményének, tortájának, aprósüteményének elkészítésében.

Családi rendezvények a Villa Rosatoban

Cukrászdánkban, előzetes, személyes megbeszélés után, lehetősége van egyedi és formatorták elkészíttetésére névnapra, születésnapra és minden más különleges alkalomra. Hozza be hozzánk képen milyen tortát szeretne és mi megvalósítjuk elképzelését!

Forma torta

Forma torta nagyon népszerű meglepetés. A gyerekek és a felnőttek is kedvelik, ha egy ilyen személyre szabott torta kerül az ünnepi asztalra. Minden gyermeknek van kedvenc játéka, állata, mesefigurája, amely láttán hatalmas örömben lesz részre. Felnőtteknél legyen ez hobbi, foglalkozás, sport vagy bármilyen vicces ötlethez kapcsolódó forma torta. Csak hozza be egy kedvenc figuráját, plüss állatát, kis autóját vagy emléktárgyát személyes megbeszélésre.

Ostyatorta

Ha szeretné meglepni az ünnepeltet egy neki fontos megörökített pillanattal vagy gyermeke mesehőseit szeretné megjeleníteni egy tortán akkor kérje ostyás tortánkat. Kiválasztott ízű és formájú tortára egy ehető ostyalap kerül, amelyre ételfestékkel nyomtatjuk rá a képet!

Alaptorta

Nem akarja túlbonyolítani a tortát és a klasszikus ízek kedvelője, akkor neki ajánljuk alap tortáinkat. Csokoládé, dobos, citrom, túró, oroszkrém, lúdláb, sacher…

Ha felejthetetlen családi rendezvénnyel lepné meg szeretteit, vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessen időpontot!