Céges rendezvények

Kiváló minőségű és egyedi kézzel készített süteményeinket céges rendezvényekre is kínálunk. Garantált édes pillanatok a bükfürdői Villa Rosato süteményeivel céges rendezvényeken!

Céges rendezvények a Villa Rosatoban

A cége jó hírét is növeli, ha olyan rendezvényt biztosít alkalmazottainak és partnereinket ahol a legapróbb részletek is teljes tökéletességgel készülnek el. A sütemények céges rendezvényekre szolgáltatásunkkal tudjuk Önnek biztosítani a látványos, ízletes harapni valókat. Sokkal kellemesebben zajlik egy céges rendezvény, ha az finom sütemények, és kellemes sós falatok felszolgálása közben zajlik.

Széles kínálat

Kínálatunkban bőven akad olyan, amiből összeállítható a mindenki ízléséhez illeszkedő desszert egy céges rendezvény meg édesítéséhez.

Édes teasütemény

Vaníliás keksz, linzer, neró tea sütemény, zserbó stb.

Céges ajánlat

Ne felejtkezzünk el a mostanában divatos pohárdesszertekről sem, amikor sütemény rendelés a kérdés! A somlóitól, a csoki mousse-on keresztül végtelen a lehetőség.

Ha olyan céges rendezvényt szeretne biztosítani, amire később is szívesen emlékezni fognak, akkor válasszon céges rendezvény sütemény ajánlatunkból!