Cukrászdánk

A Villa Rosato 2010 őszén nyitotta meg kapuit Bükfürdőn, a Nyugat – Magyarországon egyedülálló Caramell Premium Resort****superior szálloda cukrászműhelyeként egyedi, és sok esetben újragondolt süteményeivel, mind a tradicionális, mind az új ízekre vágyó vendégek előtt.

Minőség

Célunk, hogy a jó minőségű alapanyagokból készülő, változatos kínálatunk, kövesse a gyorsan változó igényeket, ötvözze a hazai ízeket a külföldről érkező új technikákkal és trendekkel.

Változatosság

Minden szezonnak megvannak az elmaradhatatlan, jellegzetes termékei, így a Villa Rosato szezonra szabott süteményeket is készít. Míg a tavaszi, nyári napsütésben a könnyedebb, joghurtos, gyümölcsös termékek kapnak helyet, addig ősszel és télen, a borúsabb délutánokon a csokoládé, dió, gesztenye, karácsonyi sütemény élvez előnyt. Cukrászaink kreativitása határtalan, kínálatunkban zöldség alapú sütemények is találhatók, ezekhez sárgarépát, cukkinit, spárgát, sütőtököt használunk, ezenkívül készülnek finomságaink cukor, vagy gluténmentes változatban is. Térjen be hozzánk, s válogasson az ételallergiásoknak készített finomságainkból!

Az Ország tortája

Cukrászdánk 2012-ben először indult az Ország tortája versenyen. Az Őrségi sütőtökös almatorta kreáció a figyelemreméltó második helyért járó dicsőséget hozta el a Villa Rosatónak. A torta különlegessége, hogy öt textúrából épül fel: az első réteg sütőtökkel, dióval és tökmaggal dúsított nehéz felvert, ezt követi a karamellizált alma. A harmadik réteg a főzött vaníliakrém. Negyediknek következik az almás piskóta réteg, végül a befejezés, az ellenállhatatlan mascarpone mousse. Összeállításakor hagyományosan az Őrségre, Vas megyére jellemző alapanyagokat használtunk fel, egy francia vonalú trend alapján elkészítve. Ha esetleg valakinek összefutott volna a nyál a szájában és megkóstolná ezt a különlegességet, cukrászdánk polcain szezonálisan elérhető.

Cukrászműhelyünk az Ország Tortáját és az Ország Cukormentes Tortáját minden évben a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete engedélyével elkészíti, mellyel hazánkat köszöntjük születésnapján, augusztus 20-án, az államalapítás napján.

Látogasson el hozzánk, ahol hangulatos környezetben kóstolhatja meg süteményeinket, tortáinkat egy frissítő üdítő, vagy egy kiváló kávé kíséretében.

VILLA ROSATO…EGY SZELET MOSOLY!